Menu

 

MENU · 550 

 Menu med 4 serveringer

GLI ANTIPASTI

BATTUTA DI MANZO CON NOCCIOLE E SALSA AL TUORLO   

Håndskåret tatar af okse med piemontetiske hasselnødder og  creme på æggeblomme

eller

POLENTA CON RAGU

Polenta med ragout

LE PASTE

MALTAGLIATI ALLO ZAFFERANO E RAGÙ DI POLPO

Maltagliati med safran og blæksprutte ragout

eller

TORTELLI DI RICOTTA E SPINACI AL BURRO E SALVIA 

Tortelli med fyld af ricotta og spinat i sauce af smør og salvie

I SECONDI

FETTINA DI CARNE CON VERDURE

Skiver af kalvekød med grøntsager

eller

ZUPPETTA DI PESCE 

Fiske suppe 



IL DOLCE

TIRAMISU

Tiramisu

 

 

ALLA CARTA

GLI ANTIPASTI


PINZINI CON SALUMI  · 115

Friteret surdejsbrød med charcuterie

POLENTA GRIGLIATA CON BACCALÀ MANTECATO· 115

cremet baccala med grillet polenta

SELEZIONE DI SALUMI · 185

Udvalg af økologisk charcuterie

SELEZIONE DI VERDURE CON STRACCIATELLA · 160

Sæsonens grønt med stracciatella

PEPERONI CON BAGNA CAUDA · 110

“Bagna cauda” med peberfrugt

BATTUTA DI MANZO CON NOCCIOLE E SALSA AL TUORLO · 160  

Håndskåret tatar af okse med piemontetiske hasselnødder og  creme på æggeblomme

POLENTA CON RAGU . 160

Polenta med ragout 






 

LE PASTE

PLIN AL FONDO D’ARROSTO · 175

Fyldt pasta med kalv og frilandsgris i sauce af stegesky

PLIN AL BURRO E TIMO · 175

Fyldt pasta med kalv og frilandgris i sauce af smør og timian

TORTELLI DI RICOTTA E SPINACI AL BURRO E SALVIA · 175

Tortelli med fyld af ricotta og spinat i sauce af smør og salvie

MALTAGLIATI ALLO ZAFFERANO E RAGÙ DI POLPO .175

Maltagliati med safran og blæksprutte ragout

FETTUCCINA AL RAGÚ DI CORTILE·180

Fettuccina med kanin, ande og lammeragout

I SECONDI

FETTINA DI CARNE CON VERDURE· 225

Skiver af kalvekød med grøntsager

ZUPPETTA DI PESCE · 225 

fiske suppe

I DOLCI

 SORBETTO AL LAMPONE· 95

Hindbærsorbet

 GELATO AL NOCCIOLA · 95

Hassellnøddeis

GELATO AL CAFFÉ · 95

Kaffeis

TIRAMISÚ· 115

Tiramisú

SELEZIONE DI FORMAGGI · 150

Udvalg af oste