Menu

 

 

 

MENU · 500 

 Menu med 4 serveringer

GLI ANTIPASTI

BATTUTA DI MANZO CON NOCCIOLE E SALSA AL TUORLO   

Håndskåret tatar af okse med piemontetiske hasselnødder og  creme på æggeblomme

eller

POLPO ARROSTO CON PATATE E SALSA MEDITERRANEA  

Grillet ottearmede blæksprutte med ristede kartofler og  salsa mediterranea

 

LE PASTE

TAGLIATELLE ALLA BOLOGNESE

Tagliatelle med bolognese

eller

TORTELLI DI RICOTTA E SPINACI AL BURRO E SALVIA 

Tortelli med fyld af ricotta og spinat i sauce af smør og salvie

 

I SECONDI

COPPONE DI MAIALE, CAVOLFIORE E MELE AL RAFANO

Nakke af frilandgris, blomkål og æble med peberrod

eller

ROMBO, SHIITAKE E PUREE DI ZUCCA 

Pighvar glaseret med skalotteløg serveret med græskarpure og shiitake

 

IL DOLCE

TIRAMISU

Tiramisu

 

 

ALLA CARTA

SNACKS

PINZINI CON CULACCIA· 115

Fritteret surdejsbrød med culaccia

PANE BURRO E ACCIUGHE· 95

Grillet brød med smør og ansjos

 

GLI ANTIPASTI

SELEZIONE DI SALUMI DI PARMA · 175

Udvalg af økologisk charcuterie fra Parma

PARMIGIANA DI MELANZANE CON STRACIATELLA · 145

Parmigiana af aubergine med økologisk stracciatella fra La Treccia

BATTUTA DI MANZO CON NOCCIOLE E SALSA AL TUORLO  · 145  

Håndskåret tatar af okse med piemontetiske hasselnødder og  creme på æggeblomme

POLPO ARROSTO CON PATATE E SALSA MEDITERRANEA  ·150 

Grillet ottearmede blæksprutte med ristede kartofler og  salsa mediterranea

 

LE PASTE

SPAGHETTI AL POMODORO DATTERINO FRESCO E BASILICO · 160

Håndlavet spaghetti med sauce af friske dadeltomater og basilikum

SPAGHETTI ALLA CARBONARA · 165

Håndlavet spaghetti med carbonara sauce og “guanciale”

PLIN AL FONDO D’ARROSTO · 175

Fyldt pasta med kalv og frilandsgris i sauce af stegesky

PLIN AL BURRO E TIMO · 175

Fyldt pasta med kalv og frilandgris i sauce af smør og timian

TAGLIATELLE ALLA BOLOGNESE · 165

Tagliatelle med bolognese

TORTELLI DI RICOTTA E SPINACI AL BURRO E SALVIA · 175

Tortelli med fyld af ricotta og spinat i sauce af smør og salvie

 

I SECONDI

COPPONE DI MAIALE, CAVOLFIORE E MELE AL RAFANO . 195

Nakke af frilandgris, blomkål og æble med peberrod

ROMBO, SHIITAKE E PUREE DI ZUCCA · 215

Pighvar glaseret med skalotteløg serveret med græskarpure og shiitake

 

I DOLCI

TIRAMISU· 95

Tiramisu

GELATO DI NOCCIOLE· 95

Hasselnødder is

SORBETTO AL LAMPONE· 95

Hindbær sorbet

SELEZIONE DI FORMAGGI · 140

Udvalg af oste