Menu

MENU  450

Antipasti

Polenta ai funghi

Polenta med sæsonens svampe

Le Paste

Pappardelle al ragú di agnello

Pappardelle med ragu af lam

Tortelli di erbette e ricotta

Fyldt pasta med ricotta & spinat i smør/salvie

I Secondi

Vitello brasato al vino bianco con cavolo verde
Hvidvins braiseret oksekødmed grønkål

Merluzzo all’olio d’oliva, zucca e cavolo

Torsk confiteret I olivenolie, græskar og kål

Il Dolce

Gelato alla crema
Flødeis

 

 

 

Alla Carta

Selezione di salumi di Parma. 150

Udvalg af charcuterie fra Parma

Insalata di verdure e stracciatella . 120
Salat af sæsonens grønt og stracciatella

Battuta di manzo con nocciole e pecorino . 130

Håndeskåret oksetatar med hasselnødder og pecorino fra sardinien

Polenta ai funghi. 130

Polenta med sæsonens svampe

Chitarre burro e acciughe. 165

Chitarra spaghetti med smør og anjoser

Plin al fondo d’arrosto /Plin al burro e timo. 165

Fyldt pasta med gris & kalv med skysauce eller smør/timian

Pappardelle al ragù di agnello. 165

Pappardelle med ragu af lam

Tortelli di erbette e ricotta. 165

Fyldt pasta med ricotta & spinat i smør/salvie

Vitello brasato al vino bianco con cavolo verde. 195
Hvidvins braiseret oksekødmed grønkål

Merluzzo all’olio doliva, zucca e cavolo. 195
Torsk confiteret I olivenolie, græskar og kål

Rotolo al limone . 75
Italiensk citron roulade

Formaggio . 115
Udvalg af italienske oste med sødt