Menu

ALLA CARTA
SNACKS

SALUMI
UDVALG AF ITALIENSK CHARCUTERIE · 65

GALANTINA & MAYO
TERRINE AF PERLEHØNE, BIO GRIS, OLIVEN · 65

FORMAGGIO & CHUTNEY
UDVALG AF ITALIENSKE OSTE, CHUTNEY · 65

PANE, BURRO & ACCIUGHE
BRØD, BIO SMØR & ANSJOSER · 65

 

GLI ANTIPASTI

PASSATINA DI CECI CON SCAMPI E LARDO CONDITO
JOMFRUHUMMER I CREME AF KIKÆRTER MED LARDO & FRISKE URTER · 130

CARPACCIO DI CERVO
CARPACCIO AF KRONDYR MED ROSENKÅL, SVAMPE OG KNOLDSELLERI CREME · 130

ANTICA TARTRÀ
GRÆSKARSOUFFLE, MED KASTANJER OG TALEGGIO SAUCE · 105

SEPPIE RIPIENE
FYLDTE BLÆKSPRUTTER MED KARTOFFEL, PÅ SAUCE AF TOMAT OG PERSILLE · 115

SALUMI
CHARCUTERIE · 115

 

LE PASTE

SPAGHETTI DI SEMOLA CON COZZE & CALAMARI
SPAGHETTI MED BLÅMUSLINGER & BLÆKSPRUTTE I HVIDVINSSAUCE · 145

SPAGHETTI NERI CON SUGO DI SCAMPI & SCAMPI CRUDO
SPAGHETTI MED BLÆKSPRUTTEBLÆK, MED JOMFRUHUMMERSAUCE & RÅ JOMFRUHUMMER · 145

PLIN AL FONDO D’ARROSTO
FYLDT PASTA MED KALV, GRIS OG KANIN I SAUCE AF STEGESKY · 135

PLIN AL BURRO E TIMO
FYLDT PASTA MED KALV, BIODYNAMISK GRIS OG KANIN I SAUCE AF SMØR & TIMIAN · 135

TORTELLI DI ERBETTE E RICOTTA
TORTELLI MED FYLD AF URTER, PARMESAN & RICOTTA, I SAUCE AF SMØR & SALVIE · 135

PAPPARDELLE AL RAGU DI FAGIANO
PAPPARDELLE MED RAGOUT AF FASAN · 145

 

I SECONDI

PEPATA DI COZZE
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER, KNIVMUSLING & KNÆLERREJER MED ROSMARIN, SALVIE & MIRTO · 175

CONTROFILETTO ALLE ERBE CON CAVOLO NERO
STEG AF ENTRECOTE MED SALVIE ROSMARIN OG PALME KÅL · 175

SELEZIONE DI FORMAGGI 
UDVALG AF OSTE · 115

 

I DOLCI

CROCCANTINO – GELATO ALLA VANIGLIA 
HÅNDLAVET VANILJE IS, DYPPET I KROKANT OG CHOKOLADE · 65

BUNET
ITALIENSK BUDDING MED KAKAO, ROM, AMARETTI OG KARAMEL SAUCE · 65

 

EKSTRA BRØD · 25

 

 

MENÙ FISSO

MENU MED 5 SERVERINGER · 375

 

GLI ANTIPASTI

PASSATINA DI CECI CON SCAMPI E LARDO CONDITO
JOMFRUHUMMER I CREME AF KIKÆRTER MED LARDO & FRISKE URTER

ANTICA TARTRÀ
GRÆSKARSOUFFLE, MED KASTANJER OG TALEGGIO SAUCE

 

LE PASTE

SPAGHETTI DI SEMOLA CON COZZE & CALAMARI
SPAGHETTI MED BLÅMUSLINGER & BLÆKSPRUTTE I HVIDVINSSAUCE

PLIN AL BURRO E TIMO
FYLDT PASTA MED KALV, GRIS OG KANIN I SAUCE SMØR & TIMIAN

 

IL DOLCE

CROCCANTINO – GELATO ALLA VANIGLIA
HÅNDLAVET VANILJE IS, DYPPET I KROKANT OG CHOKOLADE