Menu

ALLA CARTA
GLI ANTIPASTI

PASSATINA DI CECI CON SCAMPI E LARDO CONDITO 
JOMFRUHUMMER I CREME AF KIKÆRTER MED LARDO & FRISKE URTER · 130

BATTUTA DI SCAMPI
RÅ JOMFRUHUMMER “CARPACCIO” · 130

CARPACCIO
CARPACCIO AF OKSEFILET · 105

MELANZANA ALLA PARMIGIANA
AUBERGINE, BØFFELMOZZRELLA, SEMI-DRIED TOMATER, PARMESAN · 105

CALAMARO ARROSTO
GRILLET CALAMARO MED CREME AF SQUASH & BLÆK · 105

SALUMI
CHARCUTERIE · 105

 

LE PASTE

CAVATELLI ALLE VONGOLE E CALAMARI
CAVATELLI MED VONGOLE & CALAMARI & TOMATER · 135

RAVIOLI DI PESCE CON SALSA DI SCAMPI
FYLDTE PASTA MED FISK I SAUCE PÅ JOMFRUHUMMER · 135

PLIN AL FONDO D’ARROSTO
FYLDTE PASTA MED KØD, I SAUCE AF STEGESKY · 135

PLIN AL BURRO E TIMO
FYLDTE PASTA MED KØD, I SAUCE AF SMØR & TIMIAN · 135

TORTELLI DI ERBETTE E RICOTTA
TORTELLI MED FYLD AF URTER, PARMESAN & RICOTTA, I SAUCE AF SMØR & SALVIE · 135

GNOCCHI AL RAGU DI MAIALE
GNOCCHI MED RAGOUT AF BIODYNAMISK FRILANDSGRIS · 135

 

I SECONDI

PESCE DEL GIORNO 
DAGENS FISK · 165

ANATRA ARROSTO ALLA CACCIATORA CON FINFERLI
STEGT ANDEBRYST MED KANTARELLER I OLIVEN/ROSMARIN/RØDVINSSAUCE · 175

SELEZIONE DI FORMAGGI
UDVALG AF OSTE · 105

 

I DOLCI

MOUSSE DI MASCARPONE, ANICE, ORZO E BISCOTTO SBRISOLONA
MOUSSE AF MASCARPONE “KAFFEPULVER”AF BYG MED CRUMBLE · 65

PESCA, CIOCCOLATO E AMARETTI
FERSKNER I SIRUP, MED CHOKOLADESAUCE & AMARETTI · 65

 

 

MENÙ FISSO

MENU MED 5 SERVERINGER · 375

 

GLI ANTIPASTI

PASSATINA DI CECI CON SCAMPI E LARDO CONDITO  
JOMFRUHUMMER I CREME AF KIKÆRTER, LARDO & FRISKE URTER

MELLANZANE ALLA PARMIGIANA  
AUBERGINE, BØFFELMOZZARELLA, SEMI-DRIED TOMATER & PARMESAN

 

LE PASTE

CAVATELLI ALLE VONGOLE E CALAMARI
CAVATELLI MED VONGOLE & CALAMARI & TOMATER

PLIN AL BURRO E TIMO
FYLDTE PASTA MED KØD, I SAUCE SMØR & TIMIAN

 

IL DOLCE

MOUSSE DI MASCARPONE, ANICE, ORZO E BISCOTTO SBRISOLONA
MOUSSE AF MASCARPONE MED “KAFFEPULVER” AF BYG MED CRUMBLE