Menu

MENU  400

Antipasti

Suppli 
Fritterede risottokugler

Polpo Arrosto
Grillet ottearmet blæksprutte med stegte kartofler & salsaverde

Le Paste

Plin al fondo de arrosto /Plin al burro e timo

Fyldt pasta med gris & kalv med skysauce eller smør/timian

Tortelli di erbette e ricotta

Fyldt pasta med ricotta & spinat i smør/salvie

I Secondi

Agnello in porchetta
Hvidvinsbraiseret lammebov. Serveres med grøn salat

Merluzzo
Stegt torsk, spinat, rosiner & pinjekerner

Il Dolce

Sorbetto al limone
Sorbet af citron med friske jordbær

 

Extra

Tagliatelle al ragu di vitello . 100
Tagliatelle med kalveragout

(100kr pr person. Serveres på delefad)

Insalata di verdure . 90
Salat af sæsonens grønt

Formaggio . 120
Udvalg af italienske oste med sødt